O nas PDF Natisni E-pošta

Podjetje Aleksander Schmidt s.p., s pomočjo strokovnih sodelavcev, že deseto leto zapored organizira izkustvene delavnice, na katerih se je do sedaj usposabljalo preko 9000 slušateljev, od tega samo na posameznih Območnih Gospodarskih zbornicah in Območnih Obrtnih zbornicah, preko 5500. Delavnice so namenjene predvsem manjšim in srednjim podjetjem, ki nimajo organiziranega lastnega izobraževanja, zavedajo pa se, da je znanje najboljša investicija v poslovanje in hkrati edini način, za uspešno reševanje težav.

POVSOD, KJER IMAMO TEŽAVE JE TO ZATO, KER IMAMO NA TEM PODROČJU PREMALO ZNANJA!
KO ZNANJE DODAMO, TEŽAVE IZGINEJO!

Večina našega dela poteka neposredno po podjetjih, kjer programe prilagajamo njihovim specifičnim potrebam. S skupnim pregledom poslovanja ugotovimo, kje so tako imenovana "šibkejša področja", in jih nato z ustreznim znanjem in praktičnimi spretnostmi, spremenimo v močnejša. Ukvarjamo pa se tudi z reorganizacijo poslovanja. Več informacij boste dobili pod rubliko "SVETOVANJE / POSLOVNO SVETOVANJE / Reorganizacija podjetja".

Vedno več direktorjev se zaveda, kako pomembna je lahko pomoč nekoga, ki dobro pozna poslovanje, trenutne tržne razmere, ki lahko sodeluje pri novih idejah, pomaga poenotiti vizijo podjetja z cilji zaposlenih, sodeluje in veča pogajalsko moč pri pogajanjih, zaposlene izobražuje in pomaga pri kadrovanju. V nekaterih podjetjih izvajamo permanentna mesečna izobraževanja in jim nudimo pomoč pri kadrovanju in svetovanju.


POLEG RAZLIČNIH OBLIK IZOBRAŽEVANJA, IZVAJAMO TUDI DRUGE DELAVNICE,

  • Privatna svetovanja za pare, ki bi želeli vzpostaviti novo ravnotežje in harmonijo v zvezi
  • Osebna svetovanja "Coaching", za posameznike, ki bi želeli razrešiti nekatere težave, s katerimi se soočajo na delu, ali v privatnem življenju v odnosu do samega sebe in do drugih ljudi...
  • Poslovno svetovanje "Coaching", namenjen direktorjem in izvršnemu managementu


PREDSTAVITEV MENTORJA

Za menoj je več kot petindvajset let privatnega posla, od tega pet let poslovanja v Avstriji in štiri leta dela za predstavništvo CD-C, (Code Diplomatique & Consulaire) iz Zuericha.

Prav to obdobje je imelo na moje življenje največji vpliv. V sklopu službe za diplomatske potrebe, sem bil deležen posebnih usposabljanj, na področjih osebne nadgradnje, vodenja in dela z ljudmi, umetnosti pogajanj in izgovorjene besede.

Obvladovanje teh spretnosti pomeni velikansko prednost za vsakega človeka, zame pa je pomenilo tudi odločitev, da bom ostal na področju psihologije.

Moje sedanje delo poteka na področju izobraževanja, kadrovanja in svetovanja po posameznih podjetjih. Občasno organiziram delavnice na Gospodarski zbornici, o temah osebne rasti, stresa, medsebojnih odnosov in spretnostih poslovanja, ob prostem času pa se ukvarjam s pisanjem zbirke knjižic “Navodila za uporabo homo sapiens-a”, ki ponujajo preproste, vsakomur razumljive rešitve vsakdanjih problemov iz različnih področij življenja.

Vedno so in bodo obstajali ljudje, ki niso zadovoljni s tem, kar jim je ponudil obstoječi sistem izobraževanja, ljudje, ki čutijo potrebo po “ZNATI, VEDETI, RAZUMETI VEČ”. Če ste med njimi tudi vi, so programi pred vami priložnost, da sami presodite, ali bi, in, kaj bi ponujena nadgradnja znanja lahko pomenila za vas, ker…

…dokler se bomo pripravljeni učiti, bodo vse najboljše stvari šele pred nami!

Z odličnim spoštovanjem
Aleksander Schmidt

PS: V kolikor se boste odločili za sodelovanje z nami, se bom osebno zavzel, da boste prejeli vse naše najboljše storitve tako, kot jih tudi z vso pravico pričakujete.

 
Copyright © 2008, R – 052/08 | | Varstvo osebnih podatkov
 
NOVA GENERACIJA MENEGERSKIH ORODIJ
Sistem za nadzor produktivnosti in učinkovitosti kadrov za direktorje!
Vstop za uporabnike
Nazaj
Video Predstavitev
PowerPoint Predstavitev
Ogled Članka
Brezplačen Preizkus
Izračun Prihrankov
Demo Verzija
Primer iz prakse
Primerjalni Vprašalnik
Pridruzite se nam
PREDVIDENI PRIHRANKI
Zaradi izvirnih rešitev, ki omogočajo višjo učinkovitost
posameznikov, lahko podjetju s ca 50 zaposlenimi
zagotavljamo večji izkoristek resursov v vrednosti
3.000 do 5.000 evrov na mesec, oziroma
manj ali več odvisno od velikosti.
GARANCIJA NA
ZADOVOLJSTVO
Omogočamo vam pet mesečno
testno obdobje.
V kolikor ne boste zadovoljni vam bomo
vložena sredstva za samo uporabo
programa povrnili.
PRIPOROČILA

SEP, Mokronog

Meseca aprila 2011 je aplikacija HRM Review
praznovala svoj prvi rojstni dan, in sicer v proizvodnem
podjetju SEP iz Mokronoga, ki prvi uvedel naš program.
Po besedah direktorja Edmund Pal-a,
tel: 07 343 44 60, je program izpolnil pričakovanja.
Pregled rezultatov po enem letu poslovanja

Pogoji uporabe
Aplikacija HRM Review je na
II. Mednarodnem sejmu inovacij,
prejela
SREBRNO MEDALJO!
Aplikacija HRM Review je bila
nominirana tudi za najboljšo
inovacijo leta na
Slovenskem forumu inovacij!